Följ Gröna Lund

Pressmeddelanden Visa alla 6 träffar

Gwen Stefani till Gröna Lund sommaren 2020

Gwen Stefani till Gröna Lund sommaren 2020

Pressmeddelanden   •   Dec 18, 2019 09:00 CET

​Den 11 december släppte Gröna Lund de 12 första bokningarna till konsertsommaren 2020, men det fanns en julklapp kvar som vi inte kunde vänta med. Den 14 juli kl. 20.00 kommer världsstjärnan, hitmakaren och modeikonen Gwen Stefani till Gröna Lunds Stora Scen för en fantastisk spelning.

Årets nyhet "Sekten" blir det värsta skräckhuset någonsin

Årets nyhet "Sekten" blir det värsta skräckhuset någonsin

Pressmeddelanden   •   Sep 13, 2019 08:30 CEST

Den 18 oktober är det premiär för Halloween på Gröna Lund men redan idag kan tivolit avslöja vad som blir årets nyhet. ”Sekten” är ett helt nytt skräckhus som utlovas bli det mest skrämmande som tivolit någonsin bjudit på. Inne i huset får besökarna tampas med klaustrofobiska gångar, obehagliga sektmedlemmar, mörka offerritualer och onda makter som gör allt för att du aldrig ska komma ut igen…

Nu öppnas grindarna till Halloween på Gröna Lund

Nu öppnas grindarna till Halloween på Gröna Lund

Pressmeddelanden   •   Okt 26, 2017 08:04 CEST

Fredagen den 27 oktober öppnas grindarna till Gröna Lunds allra första Halloweenfirande. Och nöjesparken sparar inte på krutet. Totalt 23 miljoner kronor investeras på att driva och förvandla parkens miljöer till magiska och läskiga Halloweenupplevelser för både stora och små.

Kärlek och vänner allt viktigare för lycka enligt svenska folket

Pressmeddelanden   •   Apr 13, 2015 13:59 CEST

För andra året i rad ställer Gröna Lund lyckorelaterade frågor till drygt 1000 svenskar över hela landet. Resultatet visar att ungefär varannan svensk anser sig vara lycklig, men man ser en förskjutning i anledningen till varför man känner lycka. Andelen som uppger att hälsan hos nära och kära är viktiga för att känna lycka har sjunkit, däremot har ”min kärlek” och ”mina vänner” ökat i betydelse.