Gå direkt till innehåll
Tranan - en världsunik berg- och dalbana

Pressmeddelande -

Tranan - en världsunik berg- och dalbana

Har du någonsin funderat över hur det skulle kännas att kunna flyga? Tillhör du dem som gillar pirrande känslor i maggropen och hisnande, bubblande skratt som bara måste ut? Då har du ännu en anledning att åka till Skara Sommarland i sommar. Den nya åkattraktionen Tranan står redo att invigas. Klättra in i vagnen, spänn fast dig ordentligt och förbered dig på en nervkittlande upplevelse som du sent kommer att glömma.

På Skara Sommarlands premiär den 30 maj invigs Tranan, en helt ny typ av berg- och dalbana. Det är en världsnyhet som inte finns att hitta någon annanstans i världen. Tranan är tillverkad i USA och har vagnar som hänger på sidan av själva rälsen. Besökaren hänger fritt uppe i luften vilket ger känslan av att flyga.

- Tranan symboliserar startskottet för nya Skara Sommarland med häftigare upplevelser både i vått och torrt. Tranan är en storsatsning för oss och vi tror att den snabbt kommer att bli en favoritattraktion både för våra yngre och äldre besökare, säger Magnus Wetterö, VD Skara Sommarland.

Oavsett moln eller solsken erbjuder Skara Sommarland fantastiska upplevelser för hela familjen. Förutom en väl utbyggd vattenpark är åkattraktionerna många och det finns något för alla smaker. Det senaste tillskottet Tranan är en attraktion som hela familjen kommer att uppskatta och den bidrar till att ett besök på Skara Sommarland blir en helhetsupplevelse i världsklass.

- Vi är glada över att kunna erbjuda våra besökare en berg- och dalbana som är något utöver det vanliga. Tranan är en känd symbol för Skaraborg varför den med sin lokala prägel förmodligen är den största upplevelsen för regionen i modern tid, säger Magnus Wetterö.

För mer information, kontakta:
Magnus T Wetterö, VD Skara Sommarland
Tel: 0511-77 03 13
Mail: magnus@sommarland.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Skara Sommarland är Sveriges största äventyrs- och vattenpark som erbjuder underhållning i både vått och torrt för hela familjen. Skara Sommarlands närmaste granne är campingen som gör det möjligt att gå mellan camping och park, vila och äventyr.Företaget ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Gröna Lunds Tivoli, Kolmårdens Djurpark, Vildmarkshotellet, Aquaria Vattenmuseum och ABBA World.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50

Relaterat innehåll