Gå direkt till innehåll
Sam Smith klar för Gröna Lund 14 augusti

Pressmeddelande -

Sam Smith klar för Gröna Lund 14 augusti

Hen är en av världens största artister och har tagit världen med storm genom låtar som ”Stay with me”, ”I’m not the only one”, ”Too good at goodbyes” och ”Unholy”. I våras gjorde hen en bejublad konsert på Avicii Arena och kommer tillbaka till Stockholm redan nästa år. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera den första bokningen för Grönan Live 2024. Den 14 augusti intar ingen mindre än den fantastiske Sam Smith Gröna Lunds Stora Scen.

Sam Smith slog igenom över en natt med megahiten ”Stay with me” och framgången var ett faktum. Med singeln ”Unholy” från senaste skivan ”Gloria” krävdes bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Efter fyra album, fyra Grammys, en Oscar, en Golden Globe, över 45 miljarder streams och två Guinness Rekord kan vi konstatera att det finns inget som Sam Smith inte kan uppnå. Hen spelade inför en stor publik i Avicii Arena i våras och det dröjer inte längre än till augusti innan vi får njuta av Sam Smith igen.

– Idag avslöjar vi den första av drygt 50 artister till Gröna Lunds konsertsommar 2024. Vi är stolta över att kunna meddela att vi bokat den internationella världsstjärnan Sam Smith. Att kunna bjuda Gröna Lunds konsertpublik på en artist och en show i absolut världsklass känns fantastiskt, säger Leo Gullberg, programchef på Gröna Lund.

Den 14 augusti kl. 20.00 intar Sam Smith Gröna Lunds Stora Scen för första gången.

Redan nästa vecka kommer fler konserter att avslöjas till konsertsommaren 2024.

Med Gröna Lunds digitala entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela sommarsäsongen, inklusive alla konserter. Kortet kostar 395 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationschef på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com. För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank http://mediabank.parksandresorts.com.


GRÖNAN LIVE 2024
Med Gröna Lunds digitala entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela sommarsäsongen, inklusive alla konserter. Kortet kostar 395 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop. Följande konserter har hittills bokats till Grönan Live 2024:

Sam Smith – 14 augusti kl. 20.00 på Stora Scen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Tivolit sysselsätter ca 1500 säsongsanställda och är en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50

Relaterat innehåll