Följ Gröna Lund

THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES INTIMT OCH EXKLUSIVT PÅ TYROL

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2006 10:44 CEST

Lördagen den 12 augusti kl. 21.00 är The Soundtrack of Our Lives tillbaka på Gröna Lund för en exklusiv spelning på Tyrol. Trots att bandet är flitiga underhållare och nästan ett stående inslag på Gröna Lunds repertoar är spelningen på Tyrols scen en eftertraktad debut.

- Det ska bli jättekul att spela på ombyggda Tyrol, detta är vår enda spelning i Stockholm i sommar och publiken kan förvänta sig en konsert med traditionella TSOOL utspel, säger Fredrik Sandsten.

The Soundtrack of Our Lives
Året var 1996 och gruppen The Soundtrack of our Lives slog ner som en bomb i musiksverige med albumet "Welcome to The Infant Freebase". Bandet blev nominerat till fem grammisar och en av troféerna skördades när de utsågs till "Årets Nykomlingar 1996". Bandet har spelat tillsammans sedan 1995 och har sedan starten gett ut fem album och även haft stora framgångar utomlands.

Idag är de är ett av Sveriges största rockband vilket de också bevisat genom att vara förband till The Rolling Stones, i Globen, inför 13 000 människor. Att det var Stones själva som valt Soundtrack som förband var förstås smickrande, eller som de själva uttryckte det; "Det visar att de har god smak".

I maj ger sig The Soundtrack of Our Lives ut på en Europaturné och sommaren kommer att spenderas på festivaler både i Sverige och utomlands.

The Soundtrack of Our Lives är aktuella med den kritikerhyllade skivan "A Present From The Past", ett album där bandet berättar sin egen historia med egensinniga kompositioner på singelbaksidor och andra specialutgåvor och självklart får man höra låtar från albumet på Tyrolspelningen.

The Soundtrack of Our Lives är:
Ebbot Lundberg på sång
Mattias Bärjed på gitarr
Ian Person på gitarr
Kalle Gustafsson på bas
Fredrik Sandsten på trummor
Martin Hederos på keyboard

The Soundtrack of Our Lives spelar på Tyrol kl. 21:00 den 12 augusti. Biljetterna släpps på torsdag den 13/4, kostar 250:- och finns endast att köpa via förköp på Ticnet, www.ticnet.se. Vid bordsbeställning för mat innan konserten, ring Gröna Lunds Nöjesbokning på tel: 08-587 502 00. Välkomna!


För mer information om TSOOL besök www.tsool.net

Tyrol kl. 21:00 (biljetter via www.ticnet.se)
Maj 27 lö Eskobar
Jun 3 lö Takida
Jun 17 lö The Refreshments
Aug 12 lö The Soundtrack Of Our Lives


För mer information eller ackreditering kontakta Annika Troselius, Tf. PR- och Informationschef, Gröna Lund på annika.troselius@gronalund.com, alternativt på 0708-58 00 50. Pressbilder finns att ladda ner på http://bilder.gronalund.com