Gå direkt till innehåll
Stefan Sundström och Nina Ramsby på Grönan

Pressmeddelande -

Stefan Sundström och Nina Ramsby på Grönan

Konsertveckan på Gröna Lunds Tivoli inleds med visor och jazz. Stefan Sundström spelar på Lilla Scen måndagen den 31 maj kl. 20.00 och Nina Ramsby Ludvig Berghe Trio spelar på Lilla Scen på tisdagen den 1 juni kl. 20.00.

Stefan Sundström
Måndagen den 31 maj kl. 20.00 blir det konsert med Stefan Sundström på Gröna Lunds Lilla Scen. Stefan Sundström har förmågan att kombinera röjig rock med texter som har något att berätta. Och likt Cornelis Vreeswijk sitter han på ett persongalleri av udda typer och ljuva damer, som till exempel Jan Banan, Sabina och Gubben Grå.

Nina Ramsby Ludvig Berghe Trio
Tisdagen den 1 juni kl. 20.00 spelar Nina Ramsby Ludvig Berghe Trio på Gröna Lunds Lilla Scen. I hemlighet har Nina Ramsby satt ord på Ludvig Berghe Trios melodier. När de möttes i ett framträdande på Gröna Lund förra året var lyckan ömsesidig och sedan dess har de producerat ny musik tillsammans. Ludvig Berghe Trio är en av de främsta pianotrios i Sverige och är kända för sina energifyllda liveframträdanden.

Konserter på Lilla Scen
Det kostar inget extra att se en konsert på Gröna Lunds Lilla Scen, utan man betalar bara vanlig entré till Gröna Lund (7-64 år 80 kr). Har man Gröna Kortet (årskort 159 kr) går man in gratis. Lilla Scen ligger på Gröna Lunds Dansbana och rymmer ca 1000 gäster under taket. Till konserten kan man avnjuta ett glas vin eller en öl från angränsande restauranger.

För mer information och ackreditering kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig Gröna Lund på telefon 0708-58 00 50 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com.

För pressbilder besök Gröna Lunds Bildbank på http://bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med ABBA WORLD, Aquaria Vattenmuseum, Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland och Vildmarkshotellet. Tivolit har 32 attraktioner och sju restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit har ca 1400 anställda under en säsong, har ca 1,2 miljon besökare per säsong och omsätter ca 400 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50