Gå direkt till innehåll
Norlie & KKV byter Lilla Scen mot Stora Scen

Pressmeddelande -

Norlie & KKV byter Lilla Scen mot Stora Scen

Den 20 augusti skulle Norlie & KKV spelat på Gröna Lunds Lilla Scen. Så blir det inte. I och med det stora publiktryck som gruppen fått när de spelat på festivaler runt om i landet flyttas istället konserten den 20 augusti till Gröna Lunds Stora Scen.

– Sedan vi bokade killarna till Lilla Scen så har de slagit igenom stort och klättrat rejält på listorna. Tittar man på hur stor publik de haft när de spelat på festivaler ute i landet kan man snabbt räkna ut att Lilla Scen inte kommer att räcka till. Det känns jättekul att få möjlighet att flytta artister från Lilla till Stora Scen, något jag aldrig gjort tidigare, säger Kenny Mattsson programchef på Gröna Lund.

Samtliga singlar som Norlie & KKV släppt har sålt multiplatina och så sent som förra veckan var gruppen den tredje mest streamade akten totalt på Spotify i Sverige. Den 20 augusti kl. 20.00 står de på Gröna Lunds Stora Scen.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com. För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank www.bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.

KONSERTSOMMAREN 2012

Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter. Gröna Kortet kostar 199 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop eller i Gröna Lunds entrékassor.

Neverstore – 6 augusti på Lilla Scen
Marit Bergman – 7 augusti på Lilla Scen
Lasse Stefanz – 9 augusti på Stora Scen
Iggy & The Stooges – 10 augusti på Stora Scen
M.A Numminen – 13 augusti på Lilla Scen
Janne Schaffer – 14 augusti på Lilla Scen
Magnus Uggla – 17 augusti på Stora Scen
Norlie & KKV – 20 augusti på Stora Scen
Rikard Wolff – 21 augusti på Lilla Scen
Eldkvarn – 24 augusti på Stora Scen
Lars Winnerbäck – 27 och 28 augusti på Stora Scen
Kalle Moraeus och Orsa Spelmän med gäster – 31 augusti på Stora Scen

Mikael Wiehe – 6 september på Stora Scen
Kapten Röd – 7 september på Stora Scen
Den Svenska Björnstammen – 13 september på Stora Scen
Opeth – 14 september på Stora Scen
Takida – 20 september på Stora Scen
The Hives – 21 september på Stora Scen

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. 2011 hade tivolit ca 1400 anställda under säsongen, över 1,4 miljoner besökare och omsatte drygt 450 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50