Gå direkt till innehåll
Lasse Stefanz bjuder upp från Stora Scen

Pressmeddelande -

Lasse Stefanz bjuder upp från Stora Scen

De är ett utav Sveriges i särklass bästa dansband och har spelat på Gröna Lund många gånger under sin långa karriär. Men på torsdag den 9 augusti gör de något som de aldrig gjort förut – spelar på Stora Scen. 

På torsdag kommer ett utav Sveriges bästa dansband åter till Gröna Lund för att bjuda upp till dans. Men denna gång spelar de inte på Dansbanan, utan ställer sig på den anrika Stora Scen för en unik konsert- och danskväll.

– Vi älskar att ha Lasse Stefanz hos oss på Gröna Lund, men sist de var här räckte inte Dansbanan till eftersom det kom så mycket folk. Många vill dansa, men många vill också bara stå och lyssna. I år har vi därför bokat Stora Scen för bandet och vi kommer även bygga upp ett litet dansgolv nedanför scenen, så att både dansare och konsertpublik får njuta av Lasse Stefanz, säger Kenny Mattsson programchef på Gröna Lund.

Lasse Stefanz spelar på Gröna Lunds Stora Scen på torsdag den 9 augusti kl. 20.00.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com. För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank www.bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.


KONSERTSOMMAREN 2012

Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter. Gröna Kortet kostar 199 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop eller i Gröna Lunds entrékassor.

Lasse Stefanz – 9 augusti på Stora Scen
Iggy & The Stooges – 10 augusti på Stora Scen
M.A Numminen – 13 augusti på Lilla Scen
Janne Schaffer – 14 augusti på Lilla Scen
Magnus Uggla – 17 augusti på Stora Scen
Norlie & KKV – 20 augusti på Stora Scen
Rikard Wolff – 21 augusti på Lilla Scen
Eldkvarn – 24 augusti på Stora Scen
Lars Winnerbäck – 27 och 28 augusti på Stora Scen
Kalle Moraeus och Orsa Spelmän med gäster – 31 augusti på Stora Scen
Mikael Wiehe – 6 september på Stora Scen
Kapten Röd – 7 september på Stora Scen
Den Svenska Björnstammen – 13 september på Stora Scen
Opeth – 14 september på Stora Scen
Takida – 20 september på Stora Scen
The Hives – 21 september på Stora Scen

Ämnen

Regioner


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. 2011 hade tivolit ca 1400 anställda under säsongen, över 1,4 miljoner besökare och omsatte drygt 450 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Gabriella Granditsky

Presskontakt Pressansvarig 010-708 71 15