Följ Gröna Lund

Childhood firar 15 år med välgörenhetskonsert på Grönan

Pressmeddelande   •   Maj 22, 2014 09:45 CEST

Söndagen den 25 maj går Childhood-dagen av stapeln på Gröna Lund för elfte gången. I år firar dessutom Childhood 15 år och i närvaro av H.M Drottning Silvia kommer det att bjudas på konsert på Stora Scen kl. 16.00 med Martin Stenmarck, Alcazar, Molly Sandén, Oscar Zia och Mojje. Alla Gröna Lunds entréintäkter fram till kl. 16.00 går oavkortat till World Childhood Foundation.

– Vi är mycket glada över att Gröna Lund ger oss möjlighet att fira Childhood 15 år hos dem. Tivolit är en plats som präglas av glädje, lek och positiva barndomsminnen, något som Childhood strävar efter i arbetet med barnen i våra projekt, säger Anna Hårleman De Geer, Childhoods generalsekreterare.

– Det finns inget viktigare än att ta hand om barn, vare sig det är våra egna eller andras. Childhoods ambition om att barn ska få vara barn är något som vi helhjärtat ställer oss bakom och det är fantastiskt att vi får möjligheten att hjälpa till, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund.

För mer information eller ackreditering kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com. För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank www.bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. 2013 hade tivolit ca 1400 anställda under säsongen, över 1,5 miljoner besökare och omsatte ca 500 miljoner kronor, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.