Gå direkt till innehåll
Caroline af Ugglas och Andreas Grega på Grönan

Pressmeddelande -

Caroline af Ugglas och Andreas Grega på Grönan

Måndag och tisdag nästa vecka besöks Gröna Lunds Lilla Scen av två svenska pärlor. Caroline af Ugglas spelar på Lilla Scen måndag den 28 juni kl. 20.00 och Andreas Grega spelar på Lilla Scen tisdag den 29 juni kl. 20.00. 

Caroline af Ugglas
Den härligt vilda och oförutsägbara kvinnan i gummistövlar klampade rakt in i våra hjärtan med sin Joplin-hesa röst som framförde ”Snälla, snälla” i melodifestivalen. 2009 släppte Caroline af Ugglas sitt senaste album ”Så gör jag det igen”. Texterna är på svenska och är Carolines egna originaltexter, med undantag av duetten med Tommy Nilsson, ”Du var mitt hjärta”, som är skriven av Markus Krunegård. På måndag den 28 juni kl. 20.00 står hon på Gröna Lunds Lilla Scen.

Andreas Grega
Killen från Hässelby är ingen nykomling på den svenska musikscenen. Som sångare i bandet Kungers har han turnerat land och rike runt, och byggt upp ett rykte på festivalscenen som en sångare man inte glömmer i första taget. På tisdag den 29 juni kl. 20.00 står han på Gröna Lunds Lilla Scen.

Konserter på Lilla Scen
Det kostar inget extra att se en konsert på Gröna Lunds Lilla Scen, man betalar bara vanlig entré till Gröna Lund (7-64 år 90 kr). Har man Gröna Kortet (årskort 159 kr) går man in gratis. Lilla Scen ligger på Gröna Lunds Dansbana och rymmer ca 1000 gäster under tak. Till konserten kan man avnjuta ett glas vin eller en öl från angränsande restauranger.

För mer information och ackreditering kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig Gröna Lund på telefon 0708-58 00 50 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com.

För pressbilder besök Gröna Lunds Bildbank på http://bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med ABBA WORLD, Aquaria Vattenmuseum, Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland och Vildmarkshotellet. Tivolit har 32 attraktioner och sju restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit har ca 1400 anställda under en säsong, har ca 1,2 miljoner besökare per säsong och omsätter ca 400 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50