Gå direkt till innehåll
Carolas turnéavslut blir krogshow på Tyrol

Pressmeddelande -

Carolas turnéavslut blir krogshow på Tyrol

Under gårdagen släpptes biljetterna till tre exklusiva föreställningar av Carolas show Elvis Barbra och Jag på Tyrol i Stockholm. Föreställningarna var ämnade att sätta punkt för Carolas pågående turné. På grund av både försäljningstryck och varmt publikmottagande förlängs nu spelperioden. Elvis Barbra och Jag sätts upp som krogshow på Tyrol under hösten 2011.

Startskottet för showen som skulle bli Elvis Barbra och Jag hade premiär i Dalhalla den 3e juli 2010 och var en show fylld av odödliga låtar som förgyllt Elvis Presleys och Barbra Streisands fantastiska karriärer. Showen har kommit att bli en hyllning till Carolas barndomshjältar, där Carola gör en personlig tolkning av de klassiska låtarna som har följt henne sedan barndomen.

Carola har dragit storpublik till Gröna Lunds scener sedan 80-talet. När hon nu återvänder till tivolit är det för att förlänga sin första krogshow – den kritikerrosade showen Elvis Barbra och Jag.

– Det känns som en perfekt final. Jag kan inte tänka mig ett mer folkkärt och mer festligt ställe än Tyrol att lira rock på. Det är nära och intimt, högt i tak och luftigt på en och samma gång. Allt kan hända, säger Carola.

Första föreställningen av Elvis Barbra och Jag på Tyrol äger rum den 30 september, den sista den 19 november. Biljetterna till den förlängda spelperioden på Tyrol släpps till försäljning på Ticnet idag. För mer information om föreställningarna på Tyrol, se www.lifeline.se och www.gronalund.com.

För pressinformation och intervjuförfrågningar kontakta Assefa Kommunikation AB. Lili Assefa
M: +46 707 27 77 43 F: +46 8 556 000 01.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmården, Vildmarkshotellet, Furuvik, Skara Sommarland och Aquaria Vattenmuseum. Tivolit har 32 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit har ca 1400 anställda under en säsong, nästan 1,3 miljoner besökare per år och omsätter drygt 400 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50