Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Björn Skifs och Lennie Norman showar på Tyrol

Efter att ha varit goda vänner sedan 60-talet står Björn Skifs och Lennie Norman i vår för första gången på scen tillsammans. Den 2 februari 2012 har den gemensamma showen ”Lennie Skifs – Still Crazy…” premiär på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps måndagen den 19 september.

Björn Skifs och Lennie Norman är födda ungefär samtidigt, är vänner sedan länge och deras karriärer har många gånger korsats. Ändå har de aldrig stått på scen tillsammans – förrän nu. ”Lennie Skifs – Still Crazy…” är en personlig show med både det ena och det andra från Lennie och Björn. Lennie brukar stå för komiken och Björn för musiken, men här blandas det friskt och kan även bli tvärtom och både och. Tillsammans blir det alltså en dubbelt så trevlig kväll. För regi står Pernilla Skifs.

Björn Skifs har sedan han slog igenom i slutet av 60-talet varit en av Sveriges mest populära musikartister. Han har även gjort succé med krogshower och som skådespelare i musikaler och filmer. Hans senaste show ”En show 2010” var en av hans karriärs största framgångar – den hyllades av både publik och kritiker och sågs av över en kvarts miljon besökare. 2010 gjorde Björn även duetten "When You Tell The World You're Mine" tillsammans med Agnes till kronprinsessan Victorias bröllop. Låten låg etta på Svensktoppen i hela 35 veckor. I november släpper Björn Skifs en ny skiva i samarbete med låtskrivaren och producenten Jörgen Elofsson som låg bakom bröllopssingeln.

Lennie Norman började spela musik på 60-talet men sadlade om till stand-up i slutet av 80-talet. Som en av Sveriges första stand-up komiker fick han snabbt ett genombrott. Lennies signum är hans enorma publikkontakt och att ingen publik är honom främmande. Under åren har han hunnit göra ett otal TV-jobb, bland annat över hundra direktsända ”Måndags-klubben” tillsammans med Claes Malmberg på 90-talet. Nu i höst syns han i ”Gäster med gester” och ”Doobidoo”. De senaste åren har Lennie Norman turnerat med flera hyllade föreställningar som ”Gammal är äldst” och ”Big Comedy”. I oktober släpper han boken ”Gubbvarning!”.

Fakta
“Lennie Skifs – Still Crazy…” har premiär på Tyrol den 2 februari 2012.
Showen spelas onsdagar till lördagar kl. 21.00.
Produktion: Blixten & Co.
Regi: Pernilla Skifs.

Biljetterna släpps måndagen den 19 september och säljs via www.ticnet.se eller på telefon 077-170 10 10 eller via Nöjesbokningen telefon 010-708 70 00.


För mer information kontakta gärna Vera Tjärnå, Blixten & Co, 08-440 92 28,
vera@blixten.se

Pressbilder finns på www.blixten.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


 

 

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50