Gå direkt till innehåll
Ali Campbells UB40 till Grönan

Pressmeddelande -

Ali Campbells UB40 till Grönan

Den 11 maj går sommarens första reggaekonsert av stapeln på Gröna Lund, då Ali Campbell med band intar Stora Scen.  

Ali Campbell har med sin unika röst fångat en hel generation genom klassiska låtar som ”Red, red wine” och ”Kingston Town”. Som sångare i UB40 har han spelat in 24 skivor och sålt över 60 miljoner album. 

Den 11 maj kl. 20.00 står han på Stora Scen och bjuder stockholmspubliken på
sommarens första reggaekonsert.

Reggaen kommer alltid att ha en given plats på Gröna Lund. Då vi var de första som tog Bob Marley till Sverige är det en tradition som vi självklart vill bevara. Därför känns det jättekul att välkomna Ali Campbells UB40 för första gången, säger Kenny Mattson, programchef på Gröna Lund.

Alla sommarens konserter för 199 kr
Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter. Artister som hittills är klara för Grönan är Ali Campbells UB40, Lars Winnerbäck, Lenny Kravitz och Raised Fist. Gröna Kortet kostar 199 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop eller i Gröna Lunds entrékassor.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationsansvarig på telefon
0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com

För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank www.bilder.gronalund.com och klicka på ”Pressbilder”.

Ämnen

Kategorier

Regioner


 Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmården, Vildmarkshotellet, Furuvik, Skara Sommarland och Aquaria Vattenmuseum. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit har ca 1400 anställda under en säsong, nästan 1,3 miljoner besökare per år och omsätter drygt 400 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

 

Kontakter

Annika Troselius

Annika Troselius

Presskontakt Informationschef Press och information 010-708 91 50

Relaterat innehåll